دستور پخت غذا بدون گوشت

دستور پخت چند غذا بدون گوشت

برخی از افراد بنا به دلایل مختلفی علاقه ای به مصرف گوشت و مرغ ندارند، غذاهای مختلف خوشمزه ای وجود دارد که برای تهیه آن ها نیازی به گوشت و مرغ نمی باشد.

دستور تهیه چند غذای خوشمزه بدون گوشت

بسیاری از افراد تمایلی به مصرف گوشت و مرغ ندارند و یا به علت مشکلات اقتصادی کمتر قادر به تهیه گوشت و مرغ هستند. اگر جزو این دسته از افراد هستید و یا در خانه گوشت ندارید و می خواهید یک غذای سبک بدون گوشت درست کنید، اما چیزی به ذهنتان نمی رسد. در این بخش از آشپزخانه زمانیک طرز تهیه چند غذای بدون گوشت را آورده ایم که می تواند در آشپزی به شما کمک کند. با غذای مورد نظرتان آشنا شوید و برای شام یا ناهار این غذاهای خوشمزه را بپزید.

فلافل

فلافل غذا آشپزی

فلافل یک غذای خوشمزه و بدون گوشت است که از نخود که یکی از مقوی ترین ترین حبوبات است، تشکیل می شود. فلافل با اینکه جزو فست فود ها محسوب می شود اما بسیار ارزان و سریع آماده می شود. برای درست کردن فلافل سریع و راحت، مواد فلافل را آماده کنید و قالب بزنید و در فریزر نگهداری کنید، تا در هنگام نیاز سریع یک ساندویچ خوشمزه و عالی آماده کنید.

کشک بادمجان

کشک بادمجان آشپزی

کشک بادمجان یکی از غذاهای آسان و پرطرفدار بین ایرانی هاست. این غذای خوشمزه از بادمجان، کشک، پیاز و سیر تهیه می شود و به همراه نان سرو می شود. برای درست کردن یک کشک بادمجان خوشمزه از بادمجان قلمی و با پوست تیره و براق استفاده کنید.

کوکو سبزی

کوکو سبزی آشپزی پخت

کوکوی سبزی یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی است که از سبزیجات معطر تهیه می شود و می توان برای تهیه آن از سبزیجات محلی هم استفاده نمود. برای تهیه کوکو سبزی خوشمزه بهتر است از سبزی تازه استفاده کنید.

میرزاقاسمی مازندارن و گیلان

آشپزی پخت میرزا قاسمی

میرزا قاسمی یکی از غذاهای گیلان و مازندران است که در تمام ایران طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این غذا به مواد اولیه اندکی نیاز دارید، شما با بادمجان کبابی، سیر و پیاز و تخم مرغ می توانید این غذای بی نظیر را تهیه و میل کنید.

رشته پلو

پخت آشپزی رشته پلو

رشته پلو یکی از غذاهای سنتی ایران است که از ترکیب شدن برنج و رشته پلویی درست می شود. ایرانی ها معتقدند با خوردن رشته پلو در عید نوروز و چهارشنبه سوری سر رشته کار به دستشان می آید.

کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی غذای آسانی است که در زمان کوتاه می توان آن را تهیه نمود. کوکوی سیب زمینی را می توان به دو روش یکی با سیب زمینی پخته و دیگری با سیب زمینی خام تهیه نمود. حتی می توانید کوکو سیب زمینی را با پنیر پیتزا به شکل متفاوتی تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

بیشتر بخوانید :

نکته ها و ترفندهای مهم در آشپزی

آش رشته ، غذای ایرانی

دستور پخت آش رشته

آش رشته یکی از خوشمزه ترین آش های اصیل ایرانی است که در سراسر کشورمان با روش های مختلفی تهیه می شود. آش رشته را می توانید در وعده ناهار میل نمایید.

آش دوغ غذای بی گوشت و ساده

روش پخت آش دوغ

آش دوغ یکی از غذاهای سنتی قدیمی ایران است و در خیلی از مناطق کشور مانند کردستان، شیراز، اردبیل و همدان روش های پختن متفاوتی دارد. آش دوغ از حبوبات و سبزی های معطر محلی تشکیل شده که با دوغ طعم دار می شود. آش دوغ را می توان به عنوان یک میان وعده و پیش غذا یا حتی در وعده ناهار استفاده کرد.

دم پختک ، دمپختک یا دمی باقالی

دم پختک دمپختک آشپزی

دمپختک یا دمی باقالی یکی از غذاهای خوش طعم و عطر ایرانی است که با مواد اولیه ویژه برنج تهیه می شود. این پلو مخلوط طرز تهیه بسیار آسانی داشته اما این روزا کمتر این غذای خوشمزه و لذیذ را درست می کنیم. اگر می خواهید یک دمپختک خوشمزه تهیه کنید و یاد دوران کودکی و خانه مادربزرگ و عطر دمپختک را زنده کنید.

کله جوش غذای بدون گوشت

آشپزی کله جوش نیشابور
دستور پخت چند غذا بدون گوشت

کله جوش یکی از غذا های محلی است که آن را با نام های کالا جوش، کل جوش، دوغ گرمه، قروتی، کال جوش، کشک جوش می شناسند. این غذا بسیار راحت است و مواد اولیه اندکی نیاز دارد. اگر عاشق غذاهای سنتی هستید، حتما طریقه تهیه این غذا را بیاموزید و آن را در خانه درست کنید.

سرچشمه : namnak

گردآوری : بخش آشپزی – زمانیک

+2

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.