طرز تهیه ترشی کلم

طرز تهیه ترشی کلم قرمز ساده و معطر در خانه

طرز تهیه ترشی کلم قرمز ساده و معطر در خانه

در طرز تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی خوشرنگ، از سرکه سفید و مقداری شکر استفاده می شود تا رنگ ترشی کلم قرمز، ثابت و قرمز بماند و خوشمزه تر شود.

ترشی کلم قرمز

زمانیک | آشپزی : ترشی کلم قرمز یکی از دورچین‌های پرکاربرد در رستورن‌هاست. این ترشی دستور تهیه بسیار راحتی دارد و شما می توانید آن را در کمترین زمان تهیه کرده و برای کنار غذا از آن استفاده کنید. در این مطلب طرز تهیه ترشی کلم قرمز به ۲ روش را برایتان آماده کرده ایم؛ همراه ما باشید.

طرز تهیه ترشی کلم قرمز ساده

مواد لازم
کلم بنفش۱ عدد متوسط
سرکه سفیدبه میزان لازم (حدودا ۳-۴ لیوان)
آب۱ لیوان
نمک۲ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق مرباخوری
ترشی کلم قرمز

روش تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی

  1. در ابتدا کلم ها را رشته ای و نارک برش بزنید.
  2. آنها را درون یک ظرف گود بریزید و روی آن نمک بپاشید و برای ۲ ساعت آن را کنار بگذارید.
  3. پس از این زمان، کلم ها را کمی فشار دهید تا آب اضافه آن خارج شود و آن آب را دور بریزید.
  4. حالا کلم ها را درون شیشه های خشک و تمیز بریزید.
  5. سرکه، شکر و کمی نمک را روی کلم ها بریزید تا روی آنها را بپوشاند.
  6. شیشه های ترشی را در جای خنک نگه دارید و پس از ۳-۵ روز آن را مصرف کنید.

فوت و فن ترشی کلم قرمز 

ثابت ماندن رنگ ترشی کلم قرمز :

استفاده از شکر و سرکه سفید در این دستور، باعث ثابت ماندن رنگ ترشی می شود، اما هرچه کلم شما بنفش تر باشد، در نهایت ترشی خوشرنگ تری خواهید داشت. همچنین شما می توانید از کمی پودر لبو، یا آب لبو در این ترشی استفاده کنید و نتیجه عالی آن را ببینید!

ترشی کلم قرمز

تهیه ترشی کلم قرمز فوری:

اگر می خواهید ترشی شما بلافاصله قابل خوردن باشد، سرکه را به جوش آورید و داغ داغ روی کلم ها بریزید؛ به این صورت کلم ها سریعا نرم شده و قابل خوردن می شوند.


بیشتر بدانید :


این ترشی به صورت طبیعی، پس از مدتی کمرنگ تر خواهد شد، پس بهتر است آن را تازه به تازه تهیه کنید.

طرز تهیه ترشی کلم قرمز معطر

مواد لازم
کلم قرمز رشته شده۱ کیلو
فلفل تند۱ عدد (اگر در دسترس نبود، از فلفل سیاه استفاده کنید)
سیر۲ حبه
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
شکر نصف  قاشق غذاخوری
روغن مایع 2  قاشق غذاخوری
سرکه۱ لیوان

یک کلم قرمز یا بنفش یک کیلویی را خرد کرده و بشویید.

حالا آنها را درون ظرف گودی بریزید و کلم هایی که شسته و خرد شده را، با دست به خوبی ماساژ بدهید.

وقتی که حس کردید کلم ها کمی نرم شده اند، فلفل تند حلقه شده و سیر له شده و نمک، تخم گشنیز و شکر را به آن اضافه کنید.

روغن و سرکه را نیز اضافه کنید و دوباره ماساژ دهید.

مواد را درون شیشه خشک و تمیز بریزید و روی آن را با سرکه کاملا بپوشانید و در جای خنک نگهداری کنید.

ترشی شما آماده خوردن است.

سخن آخر :

اگر دوست دارید دارید با ترشی ها و غذاهای دیگر نیز آشنا شوید، به شما پیشنهاد می کنیم سری به نوشته های زیر بزنید.

+1

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.