طبع انواع سیب زرد ، قرمز و سبز چگونه است؟

طبع انواع سیب

طبع سیب چگونه است؟ نکاتی در رابطه با سیب درختی

طبع مزاج سیب زرد قرمز سبز

سیب دارای ویتامین و مواد مغذی زیادی است وخوردن یک سیب در روز شما را از رفتن نزد دکتر بی نیاز می کند، در ادامه با طبع سیب آشنا خواهید شد.

طبع انواع سیب

طبع سیب چیست؟

سیب گرم و‌تر است. یعنی جنبش و رشد پدید می‌آورد. مزاج دموی هم گرم و تر است و افراد دموی بسیار دانا، سرحال و بانشاط هستند.

درست است که رمز کامیابی در طب سنتی اعتدال است، ولی باید بگوییم که فعلا در جامعه ما که بیشتر امراض ناشی از غلبه اخلاط سرد و خشک و سرد و‌ تر هستند. این سیب یک گوهر ارزنده است.

سیب‌ها هر چه رسیده‌تر و شیرین‌تر باشند بیشتر به سمت گرمی و تری می‌روند، اما اگر سیب ترش باشد یا سبز باشد سرد و خشک می‌شود، بنابراین قابض است و معده افراد را اذیت می‌کند.‌


خواص انواع سیب چیست؟

می‌گویند بیشترین خواص سیب در فاصله دو میلی‌متری از پوست سیب قرار دارد، بنابراین اگر پوست سیب را می‌گیرید سعی کنید آن را خیلی نازک بگیرید.

نوشیدن آب سیب تب را پایین می‌آورد. (کلا در تب هر چه که رطوبت بدن را تامین کند خوب است.) برای استفاده از خواص سیب هنگام تب آب آن را هر سه ساعت یک بار بنوشید و از پاشویه هم غافل نشوید تا از تاثیری که این میوه بر روی تب شما دارد شگفت‌زده شوید.

سیب سیستم ایمنی بدن را هم تقویت می‌کند، چون گرم است و می‌تواند در رفع ورم لوزه، خس خس سینه، لوزه چرکی، التهاب گوش میانی، سرگیجه و سرماخوردگی بسیار مفید واقع شود.

حیف است که سیب بخورید و از عطرش غافل بمانید. بوییدن عطر سیب برای شما آرامش و نشاط می‌آورد و اعصاب‌تان را قوی می‌کند بنابراین سیب را هم قبل از خوردن و هم حین خوردن بو کنید.

افراد مبتلا به دیابت باید سیب را با مشورت پزشک مصرف کنند، چون قند سیب از آن قندهایی‌ست که به تدریج جذب می‌شود.

اگر سیب را رنده کنید و به آن عرقیجاتی چون گلاب، بیدمشک یا بادرنجبویه و در صورت تمایل کمی زعفران اضافه کنید یک معجون قوی برای پاکسازی بدن از مواد زائد و افزایش کیفیت خواب ساخته‌اید.

اگر عادت دارید پوست سیب را بگیرید آن را دور نریزید. شما می‌توانید از پوست سیب به صورت خشک یا تازه برای درست کردن یک دمنوش مفید برای پاکسازی کلیه‌ها استفاده کنید و البته بهتر است دمنوش‌تان را با عسل شیرین کنید.

سیب خاصیت ضدسرطانی دارد. البته این خاصیت در سیب قرمز بیشتر از سیب زرد است.

آب سیب تازه یا آبی که از پختن سیب به دست می‌آید باعث تقویت کبد می‌شود و به سم‌زدایی از کبد کمک شایانی می‌کند. به علاوه اسید اوریک خون را هم پایین می‌آورد بنابراین برای مبتلایان به نقرس و درد مفاصل بسیار مفید است.

برای درمان تبخال می‌توان ۲ عدد سیب را ۴ قسمت کرده و ۱۵ دقیقه در یک لیتر بجوشانید. سپس بگذارید ۱۰ دقیقه هم دم بیاید. از آب این سیب می‌توانید بعد از هر وعده غذا یک استکان میل کنید. این جوشانده برای سرفه هم مفید است.

افراد مبتلا به فشار خون بالا اگر روزی سه سیب بخورند و مداومت به خرج بدهند اثر این کار را روی فشار خون‌شان خواهند دید.

طبع انواع سیب

طبع مزاج سیب زرد قرمز سبز

سیب پوست و مو را سرزنده و شاداب می‌کند.

اگر ضربه‌ای به چشم وارد شود و چشم کوفته شود می‌توان سیب را رنده کرد و آن را بر روی چشم ضماد کرد.

سیب رنده‌شده‌ای که به آن عسل اضافه شده یک داروی خوب برای زنان حامله‌ای است که ویار شدیدی دارند (چون اکثر ویار‌های شدید به خاطر عملکرد بد کبد است و این دارو کبد را تقویت می‌کند). البته معروف است که این دارو کودک را هم خوش‌چهره و زیبا می‌کند.

برای تقویت قلب سیب درختی را رنده کرده و با یک قاشق عرق بیدمشک و کمی تخم شربتی مخلوط کنید و این معجون را میل کنید.

خوردن روزی یک عدد سیب از پیری زودرس شما جلوگیری می‌کند.

افرادی که شب‌ها در خواب راه می‌روند این مشکل‌شان به خاطر گرمی زیاد مغز است که بی‌قراری می‌آورد. این افراد باید سیب ترش یا نارس بخورند.

خوردن سیب واریس را بهبود می‌دهد (چون سیب گرم و‌تر است و واریس در اثر سودا به وجود می‌آید). به علاوه ضماد کردن سیب رنده شده در محل واریس هم مفید است.

سیب نارس کمک به درمان اسهال هم می‌کند. اگرچه خوردن آب انواع سیب برای اسهال خوب است. فقط بعد از گرفتن آب سیب باید چند لحظه صبر کرد تا رنگ آب سیب تغییر کرده و تیره شود آنگاه می‌توان آب سیب را نوشید.

سرچشمه : راسخون

گردآوری توسط : زمانیک

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.